Afdækning til selelås inkl. seleskærer

575 kr. Ekskl. moms

Kender du problemet, at personer med særlige behov vil trykke på udløserknappen til sikkerhedsselen lige så rask som man kan spænde den, når de skal spændes fast i bilen eller bussen?

Denne afdækning til selelåse sikrer, at brugeren forbliver sikkert fastspændt under hele køreturen.

Anordningen forhindrer at en person kan udløse selen, med mindre man anvender f.eks. en lille dorn, en nøgle eller en kuglepen, til at trykke på knappen gennem det lille hul i toppen.

Afdækningen kan anvendes sammen med de fleste bilers originale og godkendte sikkerhedsseler, uden at det ville have indflydelse på selens virkning under en kollision.

 

Krav til benyttelse af alternativt sikkerhedsudstyr
Alternativt sikkerhedsudstyr skal anvendes i overensstemmelse med anvisningerne for produktet. Derudover skal der under kørsel altid være en selekniv til stede i tilfælde af en akut situation eller ulykke.
Læs mere her: https://fstyr.dk/da/Krav-til-sikkerhedsudstyr/Alternativt-sikkerhedsudstyr-til-personer-med-handikap


Advarsel!
Dette produkt må udelukkende anvendes til mennesker med kognitiv særlige behov og må kun finde sted efter særskilt ansøgning om tilladelse til brug hos Trafikstyrelsen. Der følger en ansøgningsblanket med produktet.


Montering af afdækningen.

Afdækningen sættes ned over selelåsen, og nu kan selen fastgøres. Når selen er monteret, så kan brugeren ikke selv åbne selen. Selen åbnes ved at en spids genstand trykkes ned i hullet ved afdækningen.

Afdækningen til selelåsen måler 5,5 cm lang, 3,5 cm bred, 2,5 cm. høj.

 

Varenummer (SKU): AAWS02-1-1 Kategori: