Forsikringsskade – når uheldet er ude
Handicapbil, liftbil eller minibus

Hos Autoa er vi specialiseret i Handicapbiler, Liftbiler og Minibusser – både salg, opbygning og reparation. Det betyder også at vi som de eneste i Danmark kan tilbyde dig en handicapbil eller liftbil som lånebil, hvis uheldet er ude, samtidig med at vi står for både taksering og reparation af skade.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser eller dele der skal repareres eller udskiftes. Det samme gælder ved glasskade.

Når det gælder en forsikringsskade på bilen, så skal du kontakte dit forsikringsselskab hurtigst muligt, hvorefter de beder dig få bilen på værksted. De fleste forsikringsselskaber har et samarbejde med værksteder, men det er dig der bestemmer, hvor din bil skal hen. Ligesom ved serviceeftersyn er der nemlig frit værkstedsvalg når det kommer til forsikringsskader.

Vi ved, at man som fx. privat handicappet er afhængig af en bil med helt særlig indretning og at en almindeligt personbil som byttebil ikke slår til.

Forsikringsskade på handicapbil eller liftbil? Autoa tilbyder dig en liftbil eller handicapbil som lånebil, mens vi takserer og reparerer skaden”

Når din bil er indleveret på vores autoværksted, gennemgår vi den og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet, og vi bestræber os altid på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt. Vi oplyser selvfølgelig altid den forventede behandlingstid og stiller en gratis lånebil til rådighed, indtil din egen bil igen er godt kørende.

Hvis du har spørgsmål til forsikringskade på handicapbil, minibus eller liftbil eller brug for hjælp, så kontakt os – Vi sidder klar til at hjælpe.

Image module

Brug for en lånebil?

Vi tilbyder Liftbiler og Handicapbiler som lånebil!

Kontakt Autoa

Grenåvej 26
8960 Randers SØ
E-mail: salg@autoa.dk
Tlf: 41 48 48 45

Image module
Find os på Facebook
Find os på LinkedIn