Autoa’s autoværksted
er et topmoderne autoværksted i Randers

– med veluddannede og dygtige auto mekanikere og medarbejdere som, med det nyeste teknologiske udstyr, tager sig af dæk, fælge, styretøj, bremser, støddæmpere, fjedre og sænkningssæt, udstødninger, batterier, olieskift, serviceeftersyn m.v.
Alt sammen med garanti og til faste priser.

Ja det kan næsten lyde som en kliché, men ikke desto mindre gennemsyrer høj service vores autoværksted. Vores medarbejdere er nøje udvalgt netop med dén evne i tankerne, uanset om man møder vore sælgere, mekanikere eller lagerfolk.
Det skal være let at være kunde hos Autoa.
Vi tilbyder flere måder at kontakte os på, alt efter hvad der passer bedst ind i kundens hverdag. Man kan booke service og modtage tilbud via vores hjemmeside, på mail eller kontakte os pr tlf., så hjælper vi.
Image
Brochure
Download
Find os på Facebook
Find os på
LinkedIn

Book tid i vores autoværksted

Er der noget galt med din bil? Ønsker du at booke en tid til værkstedet skal du blot udfylde nedenstående formular. Du vil herefter modtage et tilbud på den pågældende service samt en bekræftelse på ønsket tidspunkt. Husk at aftalen først er gældende når vi har kontaktet dig og har fastlagt en tid. Vi bestræber os på at svare dig indenfor få timer.