El Minibus

Fuldelektrisk køreglæde med en el minibus

Vi har bygget morgendagens el minibus: En 100% el-drevet E-Transit minibus, indrettet til 8 personer, topudstyret og med en rækkevidde på op til 258 km. Med sit gennemtænkte koncept for lokal emissionsfri persontransport i byer, imponerer E-Transit minibus i hverdagen, og er vores bud på fremtidens minibus.

Med E-Transit minibus begynder en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet. Robust, økonomisk og effektiv – og slut med bekymringer for kørselsforbud i byerne. E-Transit minibus giver dig alle fordelene ved en elmotor. Og alle fordelene ved en konventionel erhvervsbil. Lyder det ikke overbevisende?

Opladning når
det passer dig

Med en enkelt opladning giver den nye E-Transit minibus dig en rækkevidde på op til 258 kilometer – helt uden CO2-udslip! Ved brug af en hurtigladestation kan batteriet lades op til 80% på kun 45 minutter.

“Du kan uden problemer kommer fra aftale til aftale. Og hvis du spiser frokost på vejen, kan batteriet lades til 80 % på kun 45 minutter.”

Der findes flere løsninger når det kommer til opladning af din e-minibus og valget er frit. Vi kan dog anbefale en Clever ladestander eller laderboks, der ud over Danmarks stærkeste netværk også tilbyder fleksible abonnements løsninger med opladning som passer jer

el minibus 2

Kør med på den grønne bølge

Måske 2024 er året hvor I både skal tænke på miljøet og økonomien? Med sin emissionsfrie, elektriske drivlinje er E-Transit minibuss ideel til stop-and-go kørsel i byzoner, hvor kravene til emission de kommende år vil blive skærpet markant!

Bedre for miljøet
El er samlet set meget mere skånsomt for miljøet – sammenlignet med dagligt at udlede store mængder CO2 ud i atmosfæren fra afbrænding af benzin- og diesel.
Mindre vedligeholdelse
Elbiler behøver ikke et bundkar, et transmissionssystem eller en katalysator – hvilket er ensbetydende med lavere omkostninger til vedligehold og ingen olieskift.
Aldrig mere tankstation
Fordelen ved at have ladestander ved jer selv er, at i altid starter dagen ud med ”fuld tank”. Ligeledes er der et stort netværk af ladestandere rundt om i landet.
Ingen registreringsafgift
Der har aldrig været et bedre tidspunkt at købe ny elbil i Danmark end nu. Regeringen har indført 0-afgift på elbiler for at stimulere salget af de miljøvenlige biler. Dét alene er en rigtig god grund til at overveje at skifte til elbil

Unik opbygget E-Transit el-minibus
topudstyret, praktisk og innovativ. Fremtiden for minibusser!

Image module
Image module
Image module

Book en prøvetur
allerede i dag

Vil du gerne opleve e-Crafter minibus live?
Book en tid på e-minibus.dk. Vi har 6 e-minibus afdelinger fordelt i landet, i hhv.:
Randers
Aarhus
Aalborg
Kolding
Odense
København

Er du interesseret i at høre nærmere om e-minibus eller har du spørgsmål?
Kontakt os – vi sidder klar til at hjælpe
el minibus logo