Siden 2010 har Autoa været førende inden for køb, salg og service af minibusser, handicapbiler, handicapkøretøjer og invalidebiler.

Vores kundeskare er bred og favner institutioner i form af ældrecentre, skoler, kommuner samt private familier, der her brug for en handicapbil eller minibus.
Derudover har vi en del taxavognmænd, som handler her fast.

I vores udstilling har vi altid mere end 100 nyere biler. Alle biler er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på vores eget værksted.

Hvilken type minibus er du på udkig efter?

Minibusser m/afgift

Minibusser hvor der er betalt fuld registreringsafgift, hvilket betyder at bilen leveres på hvide nummerplader og må føres med et almindelig kørekort.

Minibusser u/afgift

For et købe en minibus uden afgift skal man enten have en afgiftsfritagelse fra skat eller en bevilling fra kommunen. Find mere information her.

TAXI minibusser

Taxi og minibusser som udfører erhvervsmæssig persontransport, er biler, som er registreret uden registreringsafgift og kræver derfor en tilladelse.

Orkesterbus

Busser, der specielt er indrettet til erhvervsmæssig transport af teater- og orkestergrupper, film- og TV-hold samt deres udstyr, er fritaget for afgift.

Liftbusser m/afgift

Liftbusser hvor der er betalt fuld registreringsafgift, hvilket betyder at bilen leveres på hvide nummerplader og må føres med et almindeligt kørekort.

Liftbusser u/afgift

For et købe en liftbus uden afgift skal man enten have en afgiftsfritagelse fra skat eller en bevilling fra kommunen. Find mere information her.

FLEX-i-TRANS busser

FLEX-i-TRANS er et komplet system til minibusser – med fokus på komfort – som sætter nye sikkerhedsstandarder inden for transport af kørestole.

Personbiler

Almindelige personbiler op til 7-personer, som typisk falder uden for vores normale sortiment. Her finder du også vores afhentningsbiler.