Sælg din brugte handicapbil
udfyld formularen her på siden

 

Er du privatperson, hvis familiemedlem er gået bort og som forestår at skulle afhænde evt. handicapbil? Eller måske er i en familie der ønsker at sælge jeres minibus? Eller har du som institutionsleder brug for at afskaffe/bytte én eller flere af bilerne i vognparken? Så er vi behjælpelige med en professionel vurdering og et seriøst bud på din sag.

Ligeledes hjælper vi advokatfirmaer o.l, der skal afhænde et dødsbo/konkursbo med dertilhørende handicapbil.

Vi vil gerne fremhæve at du som kunde hos os vil blive mødt med en yderst professionel tilgang til din personlige sag, og kan forvente en kompetent og seriøs behandling i forbindelse med denne står vi klar til at hjælpe dig videre!

Vi afregner omgående og afhenter bilen på din adresse

Let og enkelt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 41484845 eller via vores kontaktformular for en dialog – vi står klar til at hjælpe dig! Sælg din brugte liftbus allerede i dag.

FAQ

Nej, der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret når handlen først er indgået.

Ja, har vi først afgivet et bud, og bilen lever op til beskrivelsen, så er budet bindende.

Vi tilstræber os at svare på din henvendelse indenfor 2-3 timer i dagtimerne og i de fleste tilfælde er bilen handlet indenfor det næste døgn.

Nej, det er ganske uforpligtende at henvende sig til os via hjemmesiden eller telefonen. Først når vores bud er accepteret er handlen bindende.

Autoa A/S er registreret nummerpladeoperatør og godkendt hos Skat. Vi sørger for at pladerne bliver afmeldt og “klippet”. Der fremsendes/udleveres kvittering fra Skat som dokumentation.

Vil du sælge din brugte handicapbil?

Vi opkøber brugte handicapbiler. Vi giver dig en fair pris og en hurtig men sikker handel.
  • Hvis aftale om køb af bil indgåes, hvor skal bilen så afhentes i landet?
  • Slip fil her eller
    Maks. filstørrelse: 256 MB.