Bestil lovpligtigt lifteftersyn hos Autoa

Hvis I har ansatte til at arbejde med bil eller lift eller hvis liften bruges til erhvervsmæssig brug, skal liften tjekkes mindst én gang om året ved et lovpligtigt lifteftersyn. Hos Autoa er vi godkendt af Arbejdstilsynet og må derfor udføre lovpligtige eftersyn efter tilsynets regler.
Eftersynene udføres efter tjekliste, hvilket betyder at samtlige bevægelige og elektriske dele afprøves og belastes efter regelsættet fra Arbejdstilsynet og fabrikantens bestemmelser vedrørende elevatoren, liften og løfteren.

Faktisk er det også lovpligtigt at have en journal, der indeholder alle oplysninger om liften og de eftersyn den har gennemgået, samt reparationer der er udført i liftens levetid. Alt dette sørger vi selvfølgelig for hos Autoa, hvis vi skal stå for jeres lifteftersyn.

Autoa’s værksted er et topmoderne autoværksted – med veluddannede og dygtige medarbejdere som, med det nyeste teknologiske udstyr, tager sig af jeres lifteftersyn. Alt sammen med garanti og til faste priser.

Hvis det er din egen bil og det kun er dig og din familie/venner der bruger bilen, så er det ikke et lovkrav – men stadig en rigtig god ide! Ligesom en bil skal serviceres for ikke at gå i stykker, så skal en lift det samme.

Hvis det er tid for eftersyn på din lift eller hvis du har spørgsmål, så kontakt os på mail: garage@autoa.dk eller ring på 20 63 34 69

Som kunde er du altid i trygge hænder, når du handler hos os

Vi tilbyder det største og bredeste udvalg af kvalitetsprodukter inden for salg af minibusser, liftbiler og handicapbiler i Danmark.

I vores forretning i Randers har vi altid mellem 130-150 nyere minibusser og liftbiler at vælge imellem. Alle er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på eget værksted.

Vi har opbygget et stort netværk inden for MINIBUSSER og LIFTBILER og er konstant på jagt efter de helt rigtige biler. Finder De ikke, hvad De søger, så kontakt salgsteamet og få deres ønskebil skrevet op i vores køberkartotek. Så kontakter vi Dem, så snart vi har fundet bilen.

Vi har markedets bedste finansiering – så hvad enten der ønskes variabel- eller fast rente, har vi altid et godt tilbud.

Download vores brochure
Eller tryk for at se den online
Danmarks største udvalg
Af minibusser og handicapbiler
Igen i år har vi leveret mere en 500 biler over hele landet til private - kommuner - institutioner og plejehjem
Markedets bedste finansiering
Hvad enten der ønskes variabel- eller fast rente
Gennem vores samarbejdspartnere, Santander Consumer Bank, Nykredit Leasing og Kommune Leasing.
Specialiseret i opbygninger
Har De specielle behov eller ønsker til indretning af bilen
Vi afdækker Deres behov og skræddersyr løsningen til dem, hvad enten der er brug for flere og/eller specielle sæder, lift, lys, holdere m.m.