Bliv klogere på reglerne for køb af handicapbil

Vi ved at det ofte kan være en både kompliceret og forvirrende process at få styr på både regler og lovgivning, når du skal købe en handicapbil med støtte. Hos Autoa har vi arbejdet med formidling af handicapbiler og -minibusser i mange år og kan derfor hjælpe jer trygt igennem fra A-Z – fra ansøgning til levering af din nye bil.

Her på siden har vi samlet links, brochurer og øvrigt infomateriale omkring lovgivningen på området og vil anbefale jer, at se det hele godt igennem, så du kan blive klogere på hvad det indebærer at søge støtte til bil efter servicelovens § 114.

Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte dig af vores ekspertise på området, hvis du ikke selv er tryg ved at bevæge dig ud i junglen af regler for handicapbil / bil med støtte. Ring blot til os på (+45) 41 48 48 45

Uanset hvilket formål din nye bil skal bruges til, tilbyder Autoa totale løsninger til indretninger og specialløsninger. Sammen finder vi den optimale indretning som indfrier dine behov og ønsker. Vi hjælper også med afprøvning, kørekort osv.

Find information for køb af handicapbil herunder:

Brug for hjælp? Skriv til os
eller ring på 41 48 48 45

*

*

Image module

Hvordan foregår det?

Image module

Serviceloven § 114

Image module

Ansøgningsblanket

Image module

Støtte til køb og indretning af bil

Image module

Handicapparkeringskort

Image module

Ledsagerkort

Image module

Brobizz / Storebælt Handicap

Image module

Lovpligtigt lifteftersyn

Image module

Info om støtte hos Borger.dk

Image
Vi opbygger og indretter handicapbiler efter dine behov - på eget værksted