Image

Hos AutoA A/S har vi samlet
et 
hold af specialister

Vi bidrager på hver vores måde til, at vores kunde modtager den bedst mulige rådgivning. Hvad enten det drejer sig om køb af minibusser, handicapbiler eller liftbiler – nye som brugte.

Danmarks største udvalg
Af minibusser og handicapbiler
Igen i år har vi leveret mere en 500 biler over hele landet til private - kommuner - institutioner og plejehjem
Markedets bedste finansiering
Hvad enten der ønskes variabel- eller fast rente
Gennem vores samarbejdspartnere, Santander Consumer Bank, Nykredit Leasing og Kommune Leasing.
Specialiseret i opbygninger
Har De specielle behov eller ønsker til indretning af bilen
Vi afdækker Deres behov og skræddersyr løsningen til dem, hvad enten der er brug for flere og/eller specielle sæder, lift, lys, holdere m.m.

Som kunde er du altid i trygge hænder når du handler hos os

Vi tilbyder det største og bredeste udvalg af kvalitetsprodukter inden for salg af minibusser, liftbiler og handicapbiler i Danmark.

I vores forretning i Randers har vi altid mellem 130-150 nyere minibusser og liftbiler at vælge imellem. Alle er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på eget værksted. Vores domicil i Randers råder over 2.300 kvm indendørs fordelt på Salgsafdeling, Showroom & Værksted. Udendørs finder du 8.500 kvm med udstilling- og lagerbiler. Vores filosofi er at du KUN behøver at besøge ét sted, derfor har vi også Danmarks absolut største udvalg og faciliteter.

Vi har markedets bedste finansiering – så hvad enten der ønskes variabel- eller fast rente, har vi altid et godt tilbud.

Download vores brochure
Eller tryk for at se den online