Forsikringsskade på personbil
Når uheldet er ude

Har du fået en forsikringsskade på din bil, skal du kontakte dit forsikringsselskab hurtigst muligt, hvorefter de beder dig få bilen på værksted. De fleste forsikringsselskaber har et samarbejde med værksteder, men det er dig der bestemmer, hvor din bil skal hen. Ligesom ved serviceeftersyn er der nemlig frit værkstedsvalg, når det kommer til forsikringsskader. Hos Autoa hjælper vi dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Vores autoværksted takserer skaden og får det godkendt hos dit forsikringsselskab. Vi sørger for at reparere din bil hurtigst muligt og stiller en gratis lånebil til rådighed, mens bilen er på værkstedet.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser eller dele der skal repareres eller udskiftes. Det samme gælder ved glasskade.
Alle forsikringsskader bliver udført efter bilfabrikkernes forskrifter. Det sikrer dig en bil i samme stand, som før den blev skadet.

Når din bil er indleveret på vores autoværksted, gennemgår vi den og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet, og vi bestræber os altid på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt. Vi oplyser selvfølgelig altid den forventede behandlingstid og stiller en gratis lånebil til rådighed, indtil din egen bil igen er godt kørende.

Hvis du har spørgsmål til en forsikringsskade på din bil eller brug for hjælp, så kontakt os – Vi sidder klar til at hjælpe.

Image module

Brug for en lånebil?

Vi tilbyder en gratis Personbiler som lånebil!
Vi tilbyder også Liftbiler og Handicapbiler som lånebil!

Kontakt Autoa

Grenåvej 26
8960 Randers SØ
E-mail: salg@autoa.dk
Tlf: 41 48 48 45

Image module
Find os på Facebook
Find os på LinkedIn