Det siger vores kunder

"Autoa hjalp os med at afdække vores behov, uden selv at have en agenda."
Karin Hassø
Vores skole i Slagelse skulle bruge en mini bus. Autoa i Randers viste sig hurtigt at have det bedste udvalg. På forespørgsel om åbningstid blev vi mødt af en meget imødekommende ”det er intet problem” holdning. Man holdt faktisk ekstraordinært åbent for vores skyld, så det var let for os at planlægge besøget. Besøget gik rigtig godt. I modsætning til hvad vi før har oplevet, blev vi ikke mødt med ”tom salgsnak” eller forsøg på at ”presse budgettet op”. Man var god til at afdække vores behov helt uden selv at have en agenda og fandt den helt rigtige bil i forhold til budgettet. Forhandlingerne foregik også på behagelig vis. Autoa gav os alt i alt en meget troværdig og tillidsfuld behandling.
Testimonial af "Autoa hjalp os med at afdække vores behov, uden selv at have en agenda."
Testimonial af Bente Devantie, Dagtilbudsleder Midt Randers Kommune
Vi har i Dagtilbud Midt i Randers kommune købt to minibusser til dagtilbuddet. Ved mødet med Autoa oplevede jeg en velvillighed, imødekommenhed og vejledning. Så i dag har vi to minibusser som er klar til komme på tur med børn og medarbejdere. Så hurtig, gennemarbejdet forløb hele vejen igennem, fra tanke, til køb til levering.
Bente Devantie, Dagtilbudsleder Midt Randers Kommune
Har købt 2 minibusser hos Autoa
Testimonial af Peter Truelsen, Randers Kommune
Senest har vi købt en Fiat Ducato minibus hos Autoa, og i alt har vi købt fem minibusser med lift. For os er det vigtigt, at vi handler med nogen, der kender alle reglerne for handicapbusser. Det giver tryghed for os, og derfor handler vi hos Autoa. Det betyder også noget, at Autoa har eget værksted – det er meget nemmere, når de kender busserne på værkstedet.
Peter Truelsen, Randers Kommune
Har køb 5 liftbiler / liftbusser hos Autoa
Testimonial af Karsten Bugge, Helsted VVS Randers
Jeg har handlet alle vores biler gennem de seneste 6 år hos Autoa – det er vel cirka 25 biler. Autoa finder altid den bil, jeg har brug for til den rigtige pris - uanset mærke. Jeg spørger ikke engang til prisen længere, for når jeg tjekker regningen, kan jeg se, at det ikke kunne gøres billigere andre steder. Jeg forventer god service, en ærlig handel og en god pris, når jeg handler bil, og det får jeg hos Autoa. Jeg anbefaler dem hele tiden til dem, jeg kender.
Karsten Bugge, Helsted VVS Randers
Har købt i alt 25 biler hos Autoa
Testimonial af Jonas Hansen, Taxavognmand i Aarhus
Jeg blev anbefalet at købe hos Autoa af en kollega, der havde købt en brugt bil og havde fået en god behandling. For mig var Autoa også til at handle med og har givet så god service, at jeg har anbefalet dem til seks andre vognmænd, der har handlet samme sted. Ved at lease bussen hos Autoa sparer jeg 1.500 kr. om måneden og fik en lavere udbetaling – som selvstændig er det jo vigtigt at holde omkostningerne nede.
Jonas Hansen, Taxavognmand i Aarhus
Har leaset en Mercedes Sprinter Bus
Testimonial af Bjarne Thing, Vesthimmerlands Kommune
I løbet af de seneste halvandet år har vi købt 12 minibusser hos Autoa. Den seneste en Ford Transit minibus. Det der er vigtigt for os er, at prisen er konkurrencedygtig og at forhandleren lever op til forventningerne – det har Autoa gjort. Vi får altid en fornuftig snak om tingene, så jeg er godt tilfreds med at handle her.
Bjarne Thing, Vesthimmerlands Kommune
Har købt 12 biler hos Autoa