20 års erfaring med køb, salg og service af handicapbiler

Siden 2010 har Autoa været førende inden for køb, salg og service af handicapbiler, handicapbusser, handicapkøretøjer, institutionsbusser, invalidebiler og minibusser. Vores medarbejderteam består af specialister, der på hver deres måde bidrager til, at vores kunder kan få den bedst mulige rådgivning og oplevelse, når de skal købe eller sælge deres handicapbil eller minibus.

Vores kundeskare er bred og favner institutioner i form af ældrecentrer, skoler, kommuner samt private familier, der har brug for en handicapbil eller minibus. Derudover har vi en del taxavognmænd som handler her fast. For at købe en afgiftsfri bil skal man have en afgiftsfritagelse fra SKAT som max må være 12 mdr. gammel.
Vi hjælper gerne med at udfylde den med de rigtige informationer.

Her kan I læse mere om mulighederne for afgiftsfritagelse for busser
Her kan i hente skema til afgiftsfritagelse for busser
Her kan i hente dokument til ansøgning hos skat

Image
Vi opbygger og indretter handicapbiler efter dine behov - på eget værksted

Hvilken type handicapbil er du på udkig efter?

Handicapbiler m/afgift

Handicapbiler hvor der er betalt fuld registreringsafgift, hvilket betyder at bilen leveres på hvide nummerplader og må føres med et almindelig kørekort.

Handicapbiler u/afgift

For et købe en handicapbil uden afgift skal man enten have en afgiftsfritagelse fra skat eller en bevilling fra kommunen. Find mere information her.