Kære kunde – Danmark er ramt af COVID-19, og for mange betyder det en meget anderledes hverdag. Det gælder både for jer kunder og vores medarbejdere hos Autoa.

Vores salgsafdeling og værksted holder åbent og vil stadig tilbyde den samme service som i kender.

Vi tilbyder desuden en række alternative løsninger på baggrund af den nuværende situation, så du foreksempel kan få fremvist en bil på din egen adresse eller via videofremvisning. Læs mere herunder.

For vores medarbejdere og kunders tryghed tager vi alle forholdsregler og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens råd og daglige anbefalinger, så du til enhver tid kan føle dig tryg ved at aflevere eller afhente din bil hos os i forbindelse med værkstedsbesøg, og trygt kan besøge vores salgsafdeling.

Se eller prøvekør en bil i vores afdeling
Vi holder åbent og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og prøvekøre eller se en bil hos os. Vi har håndsprit til fri afbenyttelse i huset, og vores personale er instrueret i, hvordan man sikre et højt hygiejneniveau igennem hele besøget hos os. Kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål.
Book en prøvetur på din hjemmeadresse
Har du ikke lyst til at komme forbi os, så kommer vi gerne hjem til dig og fremviser bilen på din hjemmeadresse. Ved dette besøg opretholder vi naturligvis samme høje hygiejneniveau som ved et besøg i butikken. OBS: for at passe på vores personale, så kan hjemmebesøget kun gennemføres, hvis ingen på husstanden viser tegn på sygdom.
Book en videofremvisning
For at sikre 100% smittefri service, så tilbyder vi lige nu, at du kan booke et videomøde med en af vores dygtige salgskonsulenter. Lige som ved et fysisk møde, kan du få mulighed for at se ønskede modeller, funktioner, udstyr, få byttepris m.m. direkte via et videomøde. Du vælger blot et tidspunkt der passer dig, og så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.
Få serviceret din bil på vores Autoværksted
Vores autoværksted er åbent og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og aflevere din bil hos os. Vores personale er instrueret i, hvordan man sikrer et højt hygiejneniveau igennem hele værkstedsbesøget hos os.
Hvis du ikke ønsker kontakt med vores personale, er det også muligt at indlevere nøglen i en nøgleboks. Når vi opholder os i din bils kabine bruger vores teknikere engangshandsker og engangsovertræk til sæde og måtter. Inden udlevering, bliver din bil også aftørret med desinficeret væske, som ikke skader materialerne i din bil. Alle initiativer er med til at sikre en lav smittefarer, så du kan føle dig tryg ved at have din bil på vores værksted.