Hvis du tror at du får nok plads i en 7 personers bil – så tro om igen!

En minibus er for dig, som har måtte erkende, at de fleste modeller, som reklamerer med sæder til syv, kun har knebent med plads på især tredje sæderække. Mon ikke, der er mange familiefædre eller -mødre, der i ny og næ har drømt om en rigtig bus med højt til loftet og rigeligt med plads til børn, babygrej og BMX-cykler.

Fortvivl ikke. Løsningen findes nemlig i minibusserne

Alle har brug for ekstra plads i hverdagen og når du vælger bil, er det ofte et vigtigt parameter – at finde én bil der hjælper dig og din familie godt på vej hver eneste dag. Er det en barnevogn og flere autostole der behøves plads til? Er det golftasken eller hobbyen der kræver større udstyr end en stationcar kan bære? Eller er det blot friheden til aldrig at skulle bekymre sig om plads i bilen du har i tankerne?

Fortvivl ikke. Løsningen findes ikke i den 7 personers bil du måske overvejer. Løsningen findes i minibusserne! Se hvorfor her på siden eller kom forbi Autoa A/S og lad os vise dig hvorfor! Vi har Danmarks største udvalg af minibusser til familien.

Hotspot image

Kort sagt; en familiebil skal kunne lidt af hvert og være lige så fleksible som jer, så familiens hverdag går op i en højere enhed. Mon ikke, der er mange familiefædre eller -mødre, der i ny og næ har drømt om en rigtig bus med højt til loftet og rigeligt med plads til børn, babygrej og BMX-cykler.

Fremhævede minibus modeller – se et udvalg her:

Image module
Peugeot Expert Traveller
Er du på udkig efter en sikker bil med optimal pladsudnyttelse? En bil der kan rumme den aktive familie, den store familie, den sammenbragte familie, fodboldholdet, den pladskrævende fritidsaktivitet, barnevogn og klapvogn i samme ombæring ? – Så er den komfortable og fleksible Peugeot Traveller et oplagt valg til dig.
Image module
VW Caravelle
Et udvalg af sædepakker, talrige opbevaringsrum og en lang række elektroniske funktioner gør Caravelle til den perfekte minibus. Det lave brændstofforbrug gør samtidig Caravelle til den ideelle minibus ud fra et økonomisk perspektiv. Caravelle byder på moderne infotainmentsystemer samt innovative mobile onlinetjenester.
Image module
VW Multivan
I mere end 65 år har Multivan være den optimale ledsager til de mest forskelligartede behov i hverdagen og i fritiden. Den rummelige og alsidige kabine er en fornøjelse, og interiøret i høj kvalitet, topmoderne infotainmentsystemer og avancerede førerassistentsystemer opfylder i kombination med effektive motorer ethvert behov.
Image module
Ford Tourneo Custom
Ford Tourneo Custom er den ultimative familiebil! Den er skøn at være passager i og en fornøjelse af køre- og den har plads til op til 9 personer med fantastisk komfort. Brug de fleksible sædeindretningsmuligheder til at få masser af ekstra plads til bagage og udstyr i en af de mest rummelige biler på markedet.
Oops...
Slider with alias parallax_header 1 not found.

Fleksibel indretning der kan skræddersyes til din families behov!

Hvad enten du skal have passagerer, bagage eller noget helt tredje med. Let og enkelt.
Image module
Image module

“Du får godt udsyn over trafikken, hvor du kan se langt og hen over de andre biler. Det gode overblik giver bedre mulighed for at læse trafikken”.